PERSONAL RUNNING IN AMERSFOORT

Houd je van hardlopen en wil je werken aan jouw PR? Of zoek je ondersteuning in de training naar een wedstrijd? Start dan met Personal Running in Amersfoort!


Een full-body workout.

De Base2 bootcamp training is een cardiovasculaire en spierversterkende full-body workout waar plezier en samen sporten centraal staan. Tijdens deze workout worden er oefeningen gegeven die voor elk sportniveau toegankelijk zijn. Wil jij snel sterk en fit worden, je conditie verbeteren en je grenzen verleggen? De combinatie van cardio oefeningen en krachttraining zorgt ervoor dat je metabolisme een boost krijg en jij binnen no-time al resultaat ziet en voelt.


Elke dinsdag, donderdag en zaterdag!

De bootcamp bij Base2 in Amersfoort is een intensieve workout in de natuur onder begeleiding van een gecertificeerd bootcamp trainer. De bootcamp vindt elke dinsdag om 19:30 uur, elke donderdag om 20:00 uur en elke zaterdag om 10:00 uur plaats bij Base2. De workout bestaat uit maximaal 20 deelnemers en je kunt een rittenkaart per half jaar afnemen. Aanmelden kan via het contactformulier.


Ontmoet onze Personal Runner.