BOOTCAMP IN AMERFSOORT: BASE2!

Train je liever in een groep met je vriend, vriendin, buurvrouw of collega? Doen dan gezellig mee met de leukste bootcamp in Amersfoort!


Een full-body workout.

De Base2 bootcamp training is een cardiovasculaire en spierversterkende full-body workout waar plezier en samen sporten centraal staan. Tijdens deze workout worden er oefeningen gegeven die voor elk sportniveau toegankelijk zijn. Wil jij snel sterk en fit worden, je conditie verbeteren en je grenzen verleggen? De combinatie van cardio oefeningen en krachttraining zorgt ervoor dat je metabolisme een boost krijg en jij binnen no-time al resultaat ziet en voelt.


Elke dinsdag, donderdag en zaterdag!

De bootcamp bij Base2 in Amersfoort is een intensieve workout in de natuur onder begeleiding van een gecertificeerd bootcamp trainer. De bootcamp vindt elke dinsdag om 19:30 uur, elke donderdag om 20:00 uur en elke zaterdag om 10:00 uur plaats bij Base2. De workout bestaat uit maximaal 20 deelnemers en je kunt een rittenkaart per half jaar afnemen. Aanmelden kan via het contactformulier.


Bootcamp instructeur Eric
Bootcamp instructeur Eric

Ontmoet onze Bootcamp instructeur.


Onze Eric, ook genaamd 'Jiek', is een echte bootcamper en crossfitter. Hij legt de lat hoog voor zichzelf houdt van een uitdaging. Dit jaar doet hij mee aan de Nationele Online Crossfit competitie. 

 

Van jongs af aan heeft Eric veel aan Karate gedaan. Daarna heeft hij zijn spectrum uitgebreid met andere sporten. In juli 2020 heeft hij zijn sportpleiding tot Bootcamp instructeur afgerond en geeft hij les bij Base2.

 

Mijn motto:

‘zorg eerst goed voor jezelf, dan heb je altijd genoeg om aan anderen te geven.’