PERSONAL TRAINING IS MEER DAN ALLEEN SPORT.

Een sportdoel behalen is niet makkelijk. De weg van A naar B kent hobbels, afleiding en vicieuze cirkels. Met personal training leggen wij de focus op het einddoel. Zowel fysiek als mentaal. Een rechte lijn waarin wij jou motiveren die top te behalen. 


Personal Training is een commitment.

Wie resultaat wilt behalen, zal ervoor moeten werken, zal moeten investeren en zal een commitment moeten maken. Een commitment naar jezelf wat weergeeft wat jouw doel je waard is. Resultaat betekent namelijk inspanning. Maar gelukkig ook ontspanning. Bij Base2 ga je namelijk nooit weg zonder een lach of een voldaan gevoel. Base2 geeft energie.


Ben je er klaar voor?

De begeleiding naar het behalen van jouw fysieke als mentale doel staat in onze samenwerking centraal. Personal training is echter meer dan alleen begeleiden. Ook opleiden en kennisoverdracht spelen een rol. Tijdens de training brengen wij jou de belangrijkste principes van voeding, inspanning en ontspanning bij. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je begrijpt waarom we dit doen, zodat er in de toekomst ook wat aan hebt. Je investeert dus in jezelf voor een blijvend resultaat. 


Gooi het roer om.

Een Personal Trainer inschakelen is investeren in jezelf. Daag jezelf uit en blijf niet wachten.

Maak de keuze en ga eens voor de volle 100% voor jezelf!