PERSONAL TRAINING BIJ BASE2.

Een sportdoel behalen is niet makkelijk. De weg van A naar B kent hobbels, afleiding en vicieuze cirkels. Met personal training leggen wij de focus op het einddoel. Zowel fysiek als mentaal. Een rechte lijn waarin wij jou motiveren die top te behalen. 


Personal Training voor 6 maanden.

Personal training bij Base2 is uitsluitend 1-op-1 of 1-op-2 voor een duur van 6 maanden. Deze periode is nodig om met 100% commitment jouw doel te behalen en de juiste omschakeling in levensstijl te maken. Het is immers belangrijk jouw resultaat voor een lang termijn vast te houden!


Personal Training bij Base2.

De trainingen bij Base2 zijn inclusief voedings- en trainingsschema. De lessen, dagen en tijdstippen voor de trainingen bij Base2 kunnen naar wens en in overleg ingevuld worden. Gebruikelijk is om tweemaal per week te trainen met jouw Personal Trainer. Tijdens de trainingsperiode is Base2 100% gericht op jou en jouw doel. Coaching is daarom ook altijd buiten de trainingen om mogelijk. Dat is de commitment van Base2 naar jou. 24/7. 


Start jouw Personal Trainingstraject.

Een Personal Trainingstraject bij Base2 start met het bepalen en formuleren van jouw sportdoel en je startpunt tijdens de intake. Samen bespreken we jouw wensen in het proces en de hobbels die jij tot op heden hebt ervaren op jouw weg hier naar toe. Ook bespreken we waarom jouw doel zo belangrijk is en wat de achterliggende motivatie is. Een sportdoel is namelijk niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Samen bepalen wij vervolgens jouw richting voor aankomende 6 maanden. 


Proeftraining.

Wil je liever eerst een keer proef trainen bij Base2? Dat kan uiteraard ook! Naar aanleiding van jouw doelen en wensen bepalen we samen welke personal trainer het beste bij jou past. Samen plannen jullie een proeftraining zodat je kunt ervaren wat Personal Training voor jou kan beteken. Is de klik er niet? Dan kijken we gerust even verder!