PERSONAL TRAINER IN AMERSFOORT

Nieuwsgierig of personal training bij Base2 iets voor jou is? Leer ons en onze personal trainers dan wat beter kennen!


Personal Coaching.

De begeleiding naar het behalen van jouw fysieke als mentale doel staat in onze samenwerking centraal. Personal training is echter meer dan alleen begeleiden. Ook opleiden en kennisoverdracht spelen een rol. Tijdens de training brengen wij jou de belangrijkste principes van voeding, inspanning en ontspanning bij. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je begrijpt waarom we dit doen, zodat er in de toekomst ook wat aan hebt. Je investeert dus in jezelf voor een blijvend resultaat. 


Personal Training is een commitment.

Wie resultaat wilt behalen, zal ervoor moeten werken, zal moeten investeren en zal een commitment moeten maken. Een commitment naar jezelf wat weergeeft wat jouw doel je waard is. Resultaat betekent namelijk inspanning. Maar gelukkig ook ontspanning. Bij Base2 ga je namelijk nooit weg zonder een lach of een voldaan gevoel. Base2 geeft energie.


Ontmoet onze Personal Trainers.

Ontmoet de gecertificeerde personal trainers bij Base2. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Maak kennis met de Base2 studio en laat de trainers jou uitleggen hoe personal training in zijn werk gaat en wat Base2 jou kan bieden. Wij kijken waar de beste match zit en wie jou het meest aanspreekt. 


Maak kennis de Personal Trainers van Base2.


Een Personal Trainer inschakelen is investeren in jezelf. Daag jezelf uit en blijf niet wachten.

Maak de keuze en ga eens voor de volle 100% voor jezelf! 


Bekijk onze studio in Amersfoort.

 

Neem een kijkje in onze studio tijdens een vrijblijvende kennismaking en proef de sfeer van Base2!